Mendeleev Communications
RUS  ENG    ЖУРНАЛЫ   ПЕРСОНАЛИИ   ОРГАНИЗАЦИИ   КОНФЕРЕНЦИИ   СЕМИНАРЫ   ВИДЕОТЕКА   ПАКЕТ AMSBIB  
Общая информация
Последний выпуск
Архив
Правила для авторов

Поиск публикаций
Поиск ссылок

RSS
Последний выпуск
Текущие выпуски
Архивные выпуски
Что такое RSS



Mendeleev Commun.:
Год:
Том:
Выпуск:
Страница:
Найти






Персональный вход:
Логин:
Пароль:
Запомнить пароль
Войти
Забыли пароль?
Регистрация


Mendeleev Communications, 2015, том 25, выпуск 5, страницы 389–390
DOI: https://doi.org/10.1016/j.mencom.2015.09.026
(Mi mendc2420)
 

Эта публикация цитируется в 18 научных статьях (всего в 18 статьях)

Communications

Properties of nanocapsules obtained from oil-in-water nanoemulsions

M. Yu. Koroleva, T. Yu. Nagovitsina, E. V. Yurtov

D.Mendeleev University of Chemical Technology of Russia, Moscow, Russian Federation
Аннотация: Nanocapsules that are highly stable towards Ostwald ripening were obtained from oil-in-water nanoemulsions stabilized by the mixtures of Tween and Span surfactants. The structure adsorption layer in these nanoemulsions is discrete and, apparently, consists of domains with different surfactant ratios, and consequently, different melting points.
Реферативные базы данных:
Тип публикации: Статья
Язык публикации: английский


Образец цитирования: M. Yu. Koroleva, T. Yu. Nagovitsina, E. V. Yurtov, “Properties of nanocapsules obtained from oil-in-water nanoemulsions”, Mendeleev Commun., 25:5 (2015), 389–390
Образцы ссылок на эту страницу:
  • https://www.mathnet.ru/rus/mendc2420
  • https://www.mathnet.ru/rus/mendc/v25/i5/p389
  • Эта публикация цитируется в следующих 18 статьяx:
    Citing articles in Google Scholar: Russian citations, English citations
    Related articles in Google Scholar: Russian articles, English articles
    Mendeleev Communications
     
      Обратная связь:
     Пользовательское соглашение  Регистрация посетителей портала  Логотипы © Математический институт им. В. А. Стеклова РАН, 2025